flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС продовжив строк дії обов’язків бізнесменові, підозрюваному у справі про схеми на митниці

31 липня 2020, 11:11

31 липня слідча судді Вищого антикорупційного суду продовжила строк дії обов’язків, покладених раніше на одеського бізнесмена, якого підозрюють в організації злочинних схем на митниці. Строк дії обов’язків – до 26.08.2020.

Підозрюваний надалі зобов’язаний: прибувати до детектива, в провадженні якого перебуватиме кримінальне провадження, прокурора або суду за першим викликом; не відлучатися із Одеси та Одеської області без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування із особами, вказаними в ухвалі; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Нагадаємо, вказаного бізнесмена підозрюють в організації злочинної схеми, пов’язаної з розмитненням імпортованих в Україну товарів за заниженими цінами. Його дії кваліфіковані за ч. 1 ст. 255, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 368 КК України.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Дата оприлюднення: 31 липня 2020, 11:17

Дата останнього оновлення інформації: 31 липня 2020, 11:11