flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС долучається до найбільшого у світі студентського судового змагання із міжнародного публічного права (Jessup Ukraine - Джессап Україна)

04 лютого 2020, 10:36

Голова Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич відкриватиме конкурс найбільшого у світі студентського судового змагання із міжнародного публічного права ім. Філіпа Джессапа, який проводиться в Україні вже 25 років.

«Вищий антикорупційний суд завжди радий підтримати ініціативних студентів-правників, які мають прагнення удосконалювати свої знання та здобувати практичний досвід. Долучитися до такого заходу – надзвичайно поважна місія, адже переможець національного відбору отримає право представляти Україну на міжнародному етапі конкурсу, який проходитиме у Вашингтоні. Юристи провідних юридичних фірм, міжнародні організації та державні установи беруть участь у конкурсі в якості суддів. Бути серед членів журі найбільшого судового змагання із міжнародного публічного права у світі – це прекрасна можливість поділитися своїм досвідом зі студентами та почути від нового покоління юристів альтернативні шляхи вирішення існуючих колізій у законодавстві. Для студентів узяти участь в конкурсі – це унікальна нагода підтягнути та вдосконалити юридичний англійський, отримати справжній brainstorm та знайти друзів по духу».

Довідково: конкурс ім. Філіпа Джессапа – це змагання студентів з міжнародного публічного права під час якого проходять усні та письмові судові дебати за правилами Міжнародного Суду – основного судового органу Організації Об’єднаних Націй. Офіційна мова конкурсу – англійська. Захід проводиться Міжнародною асоціацією студентів-правників та є найбільшим судовим змаганням із міжнародного публічного права у світі, в якому беруть участь команди із більше ніж п’ятиста вищих навчальних закладів із 80 країн світу.

Дата оприлюднення: 04 лютого 2020, 10:41

Дата останнього оновлення інформації: 04 лютого 2020, 11:21