flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники ВАКС взяли участь у Програмі розвитку управлінців для системи кримінальної юстиції

27 грудня 2023, 11:11

Голова Вищого антикорупційного суду Віра Михайленко та керівник апарату Богдан Крикливенко долучилися до Програми розвитку управлінців для системи кримінальної юстиції. Основна мета цієї Програми — сформувати спільноту управлінців із різних інституцій, які через персональний розвиток будуть спроможні працювати зі змінами в розрізі управлінської культури як на рівні інституцій, так і на рівні всієї системи кримінальної юстиції.
 
«JustGroup першими почали перейматись управлінською культурою в системі кримінальної юстиції та тим, як управлінці відчувають себе в ній. Ця потреба визрівала вже давно, а зараз, у час війни, коли виклики тільки зростають, а контекст ускладнюється, — особливо відчутна та вкрай необхідна. Робота з цим потребує системності», — зазначила Віра Михайленко.
 
Програма складалася з трьох сесій, що відбулися упродовж жовтня-грудня 2023 року. Під час першої сесії учасники разом із Андрієм Рождественським, виконавчим директором Центру лідерства УКУ, міркували над розумінням лідерства через модель чеснот лідера, а також його роллю у впровадженні змін. Вони розбирали кейси змін у національних державних інституціях і недержавному секторі, аналізуючи обрані стратегії, потенційні слабкі місця та можливі альтернативні кроки.
 
Під час другої сесії декан Києво-Могилянської бізнес-школи Олександр Саврук та його заступник Едуард Мальцев орієнтували учасників Програми на осмислення та переосмислення досвіду, а також спільно міркували про розвиток спроможностей лідерів працювати з управлінням змінами та командами, в яких ці зміни можуть прорости та бути сталими.
 
Що можуть зробити для розвитку себе як управлінців, а також розвитку своїх команд, інституцій та системи загалом — про це йшлося під час третьої сесії. Загалом Програма об’єднала майже 30 представників із різних інституцій, а саме: Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, Офісу Генерального прокурора та обласних прокуратур, Національного антикорупційного бюро України, Служби безпеки України та Міністерства юстиції України.
 
Довідково. Програма розвитку управлінців в системі кримінальної юстиції дизайнується та впроваджується організацією JustGroup у партнерстві з Центром лідерства Українського католицького університету, Києво-Могилянською бізнес-школою та Могилянською Стратегічною Агенцією за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Дата оприлюднення: 27 грудня 2023, 09:35

Дата останнього оновлення інформації: 27 грудня 2023, 11:11