flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС продовжив строк дії запобіжного заходу екссудді Дніпровського райсуду Києва до 14 грудня

11 жовтня 2021, 16:15

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжив екссудді Дніпровського районного суду Києва запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною цілодобово залишати житло. Строк дії запобіжного заходу – 60 діб.

Суд також продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на підозрюваного.

До 14 грудня 2021 підозрюваний зобов’язаний: цілодобово не залишати місце постійного проживання без дозволу слідчого, прокурора або суду; прибувати на першу вимогу до детективів Національного антикорупційного бюро України, які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора, які здійснюють нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва; не відлучатися із м. Києва без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування із особами, зазначеними в ухвалі суду; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну; носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, колишнього суддю Дніпровського районного суду Києва підозрюють у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Дата оприлюднення: 11 жовтня 2021, 16:24

Дата останнього оновлення інформації: 11 жовтня 2021, 16:15