flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження про передачу приміщення до сфери управління Вищого антикорупційного суду

22 квітня 2021, 11:20

У середу, 21 квітня, Кабінет Міністрів України видав розпорядження, яким передав Вищому антикорупційному суду приміщення за адресою проспект Перемоги, 41.

Нагадаємо, задля якнайшвидшого початку роботи зборами суддів у 2019 було прийнято рішення про початок здійснення правосуддя з 5 вересня 2019 року, проте дотепер суд постійного приміщення не мав.

«Нині частина слідчих суддів ВАКС та Апеляційна палата продовжують тимчасово здійснювати правосуддя у приміщеннях, які не відповідають ні національним, ні міжнародним стандартам», - зазначив Богдан Крикливенко, керівник апарату ВАКС.

Отримане в управління приміщення на проспекті Перемоги, 41 після часткової реконструкції в майбутньому стане постійною локацією для Вищого антикорсуду як суду першої інстанції.

Водночас гостро стоїть та потребує вирішення питання щодо забезпечення належних умов для роботи АП ВАКС, зокрема, виділення земельної ділянки біля приміщення, яке раніше було передано для подальшого постійного розміщення АП ВАКС.

Дата оприлюднення: 22 квітня 2021, 11:30

Дата останнього оновлення інформації: 22 квітня 2021, 11:20