flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колишньому начальнику ГУНП України в Одеській області, його ексзаступнику та бізнесмену продовжили обов’язки

16 січня 2021, 11:57

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду задовольнив клопотання прокурора та продовжив на 60 днів строк дії процесуальних обов’язків, покладених на колишнього першого заступника начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області, його колишнього заступника та бізнесмена.

Підозрювані зобов’язані: прибувати до слідчого (детектива), прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою; повідомляти слідчого (детектива), прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні, а також із визначеними в ухвалі слідчого судді особами стосовно обставин кримінального провадження поза межами процесуальних дій; здати на зберігання до Державної міграційної служби України свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Нагадаємо, вказані особи підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України. За версією слідства, підозрювані незаконно заволоділи цигарками на загальну суму майже 13 мільйонів гривень.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Дата оприлюднення: 16 січня 2021, 12:05

Дата останнього оновлення інформації: 16 січня 2021, 11:57