flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Антикорсуд продовжив строк дії процесуальних обов’язків начальниці служби договорів неавіаційної діяльності ДП МА «Бориспіль»

12 січня 2021, 09:57

У понеділок, 11 січня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання прокурора та продовжила строк дії процесуальних обов’язків, покладених на начальницю служби договорів неавіаційної діяльності ДП МА «Бориспіль».

Так, підозрювана зобов’язана: повідомляти детектива Національного антикорупційного бюро України, прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування з іншим підозрюваним у цьому кримінальному провадженні та свідками; утримуватись від спілкування стосовно обставин кримінального провадження поза межами слідчих дій із визначеними в ухвалі слідчого судді особами.

Строк дії ухвали – до 07 лютого 2021 року включно.

Нагадаємо, дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. За версією правоохоронних органів, підозрювана, спільно з іншими особами, завдала понад 16,5 млн грн збитків держпідприємству.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Дата оприлюднення: 12 січня 2021, 10:07

Дата останнього оновлення інформації: 12 січня 2021, 09:57