flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС визнав винними та засудив депутата Полтавської обласної ради VII скликання та колишнього заступника начальника одного з відділів КП «Полтавафарм»

11 листопада 2020, 11:14

У середу, 11 листопада, колегія суддів Вищого антикорупційного суду визнала винними депутата Полтавської обласної ради VII скликання та колишнього заступника начальника одного з відділів КП «Полтавафарм» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України. ВАКС призначив обвинуваченим покарання у вигляді позбавлення волі строком 4 роки 6 місяців кожному.

Нагадаємо, вказаний депутат, який у 2017 році виконував обов’язки директора Полтавського обласного комунального підприємства «Полтавафарм», спільно з заступником начальника відділу економічної безпеки цього підприємства, надали працівникам правоохоронного органу неправомірну вигоду у розмірі 35 тисяч гривень. За вказані кошти обвинувачені хотіли отримати дозвіл від Головного управління Національної поліції в Полтавській області на використання об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів щодо 34 аптечних закладів.

Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів шляхом подачі апеляційної скарги до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Дата оприлюднення: 11 листопада 2020, 11:16

Дата останнього оновлення інформації: 11 листопада 2020, 11:14