flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду задовольнила апеляційну скаргу прокурора у справі ексголови НКРЕКП та обрала щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

12 листопада 2019, 12:16

 

 

11 листопада 2019 року Апеляційною палатою Вищого антикорупційного суду розглянуто апеляційну скаргу прокурора на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду м. Києва від 20 серпня 2019 року, якою було відмовлено в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного, ексголови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

За результатами судового розгляду суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора та постановив нову ухвалу, якою обрав до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також суд ухвалив після затримання і не пізніш як через сорок вісім годин з часу доставки підозрюваного до місця кримінального провадження розглянути за його участю питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м’який запобіжний захід у встановленому законом порядку.

Дата оприлюднення: 12 листопада 2019, 10:59

Дата останнього оновлення інформації: 12 листопада 2019, 12:16