flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Апеляційної палати ВАКС завітали студенти факультету адвокатури Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого

11 квітня 2024, 13:46

Учора, 9 квітня 2024 року, до Апеляційної палати ВАКС завітали студенти факультету адвокатури Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

З вітальним словом до присутніх звернувся Голова АП ВАКС Олександр Семенников та наголосив, що апеляційна інстанція з радістю долучається до просвітницької роботи з майбутніми правниками.

 

Під час екскурсії студенти мали змогу поспілкувалися із суддею-спікером Миколою Глотовим та суддею Дмитром Михайленком, які розповіли про історію становлення, завдання, місію, специфіку роботи Апеляційної палати Вищого антикорсуду та поділилися власним досвідом.

 

Ці теми викликали жваве обговорення, молодь запитувала поради у виборі професії та практичні рекомендації, як досягнути бажаних висот у юриспруденції.

 

Оскільки саме на практиці теоретичні матеріали засвоюються краще, студенти також мали змогу відвідати одне із судових засідань під головуванням судді-спікера Андрія Никифорова.


Проведений день був насичений та продуктивний. Сподіваємось, що отримані знання стануть у нагоді під час навчання та у майбутньому професійному житті.

Дата оприлюднення: 11 квітня 2024, 13:41

Дата останнього оновлення інформації: 11 квітня 2024, 13:46