flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційна палата змінила запобіжний захід ексголові Чернігівської РДА з цілодобового домашнього арешту на домашній арешт у певний період доби

13 січня 2021, 17:19

13 січня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційну скаргу підозрюваного, ексголови Чернігівської РДА, на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 04.01.2021 про продовження запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту строком до 04.03.2021.

За результатами розгляду апеляційної скарги суд частково задовольнив апеляційну скаргу, скасував ухвалу слідчого судді та прийняв нову, якою продовжив підозрюваному до 04.03.2021 включно строк дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, заборонивши йому залишати місце проживання у період доби з 20:00 до 06:00, за виключенням необхідності отримання медичної допомоги.

 

Також суд продовжив дію обов’язків, покладених на підозрюваного, а саме:

- прибувати до органу досудового слідства, прокурора, слідчого судді та суду за першою вимогою;

- не відлучатися з населеного пункту, в якому він проживає, без дозволу;

- повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи;

- утримуватися від спілкування із свідками;

- здати на зберігання свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

 

Рішення набрало законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

____________

 Підозрюваному інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України, а саме – одержання неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч доларів США за видачу розпорядження на розроблення детального плану території та погодження зміни цільового призначення земельних ділянок у Чернігівській області.

Дата оприлюднення: 13 січня 2021, 17:27

Дата останнього оновлення інформації: 13 січня 2021, 17:19