flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася робоча зустріч з головою благодійної організації «Міжнародний фонд соціальної справедливості» Надією Ратке та представником іноземної делегації з Об’єднаних Арабських Еміратів Саєдом Муджтабою Хуссейном

08 жовтня 2020, 16:50

Сьогодні, 8 жовтня, голова Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду Даниїла Чорненька провела робочу зустріч з партнером-засновником юридичної фірми Emirates Legal Саєдом Муджтабою Хуссейном та головою благодійної організації «Міжнародний фонд соціальної справедливості» Надією Ратке.

Учасники зустрічі обговорили український та міжнародний досвід судового розгляду правопорушень у справах, пов’язаних із корупцією. Також окрему увагу було приділено темі цифровізації судової системи. Зокрема, пан Саєд Муджтаба Хуссейн зазначив, що сучасні електронні технології значно оптимізують і пришвидшують процеси вирішення судових спорів у країнах англосаксонської правової сім’ї (common law legal system) і майбутнє судової системи саме у запровадженні цифрових технологій.

Зустріч організовано за ініціативи голови благодійної організації «Міжнародний фонд соціальної справедливості» з метою обміну досвідом щодо кращих світових практик щодо організації роботи в межах дії укладеного меморандуму про співпрацю між Фондом та Вищим антикорупційним судом.

Пан Саєд Муджтаба Хуссейн є партнером-засновником юридичної фірми Emirates Legal, членом  Міжнародного консультативного комітету школи юридичних наук Boalt Hall, UC Berkeley, зареєстрований практик в судах Міжнародного фінансового центру Дубая, раніше працював в ООН (у Женеві).

Дата оприлюднення: 08 жовтня 2020, 16:20

Дата останнього оновлення інформації: 08 жовтня 2020, 16:50