flag Судова влада України

У зв'язку проведенням технічних робіт окремі функціональні можливості сайту можуть працювати в обмеженому режимі.

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Худайнатова Е.Ю. та третіх осіб у справі №991/8725/23

19 квітня 2024, 13:35

У провадженні Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду перебуває на розгляді апеляційна скарга адвоката Колесника Олега Івановича, який діє в інтересах ТОВ «АЛЬЯНС ОЙЛ УКРАЇНА», на ухвалу Вищого антикорупційного суду від 09 листопада 2023 року про часткове задоволення заяви Міністерства юстиції України про забезпечення позову у справі за позовом до Худайнатова Едуарда Юрійовича, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: TODWICK HOLDINGS LTD (ТОДВІК ХОЛДІНГС ЛТД); CICERONE HOLDING B.V. (КОМПАНІЯ ЦИЦЕРОН ХОЛДІНГ Б.В.); Bogstone Holding B.V.; ТОВ «АЛЬЯНС ХОЛДИНГ»; ТОВ «ІНВЕСТ-РЕГІОН»; EATONGATE HOLDINGS LIMITED (ІТОНГЕЙТ ХОЛДІНГЗ ЛІМІТЕД); ТОВ «НАФТОВА КОМПАНІЯ «АЛЬЯНС-УКРАЇНА»; ТОВ «РЕНТОЙЛ»; ТОВ «АЛЬЯНС-УКРАЇНА»; ТОВ «АЛЬЯНС ОЙЛ УКРАЇНА»; компанія SHELL OVERSEAS INVESTMENTS B.V.; Коларов Іван, про застосування санкції, передбаченої п.1-1 ч.1 ст.4 Закону України «Про санкції».


18 квітня 2024 року колегія суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду відклала розгляд апеляційної скарги на 16 травня 2024 року о 10:00 год, у зв’язку з неявкою в судове засідання особи, яка подала апеляційну скаргу.

Відповідно до вимог статті 268 Кодексу адміністративного судочинства України, публікуємо на веб-порталі судової влади України повістки про виклик до суду.

 

Повідомлення про судове засідання Худайнатову Е.Ю.

Повідомлення про судове засідання третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, місцезнаходження яких за іноземними адресами

Дата оприлюднення: 19 квітня 2024, 13:33

Дата останнього оновлення інформації: 19 квітня 2024, 13:35